Zen masszázs Győr

Látogass el Zen masszázs stúdiónkba, ha egy relaxációban gazdag méregtelenítő masszázsra vágysz.
Ismerkedj meg a holisztikus svéd masszázzsal mely némelyekben hasonlít a klasszikus svéd masszázsra ugyanakkor fogásaiban és a masszőr képzetségében is jelentős eltérések, tapasztalhatóak meg.
Legfőbb eredményessége a véroxigén színt növelése és a fáradt merev izomzat lelazításában mutatkozik meg. A holisztikus szemlélet a szellemi szinten tölti fel vendégeinket energiával ehhez tökéletes összhang szükséges a masszőr és vendége között. A holisztikus szó egységet jelent így nem csak fizikai értelemben, hanem szellemileg is nagy hangsúlyt helyezünk a masszázs kezelések során.
Részletes leírásért kattints ide: http://www.zenmasszazsgyor.eu/holisztikus-sved-masszazs-gyor/
Másik vendégeink véleménye alapján közkedvelt masszázs fajtánk a Nirvána láb és talp masszázs amely az egész alsó végtagra kiterjed, nagyszerepet játszik a masszázs közkedveltségében, hogy a mindennapokban a lábaink nagy terhelésnek vannak kitéve. Ezért egy pontnyomásos technikát alkalmazva igyekszünk vissza állítani a teljes láb egészségét. Stúdiónk a Győr belvárosában található 1 perce a Richter teremtől, ingyenes zárt udvari parkolást biztosítva az ide látogató vendégeink számára.

Kép: